Kasboek

€ 61,06
BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
20202
Kasboek 20202
Altijd een correcte kas
- Uw saldo nooit meer per ongeluk negatief.
- Automatische herberekening na wijziging.
- Eén of meerdere kasadministraties bijhouden.

Is het bijhouden van uw inkomsten en uitgaven voor u een kwestie van veel rekenen en verbeteren? Hebt u aan het einde van de maand moeite uw kasboek sluitend te krijgen? Met Nedsoft Kasboek hebt u zonder probleem een perfect sluitend kasboek. Nog nooit ging het bijhouden van uw contante betalingsverkeer zo snel, nauwkeurig en gemakkelijk. Met Kasboek is het tussenvoegen, wijzigen en verwijderen van kasstukken geen enkel probleem meer. De kasstukken worden automatisch hernummerd. Het gehele kasboek sluit naadloos aan op uw boekhouding, omdat er ook een overzicht per grootboekrekening kan worden gemaakt. Per kwartaal of andere gewenste periode kunt u overzichtelijk totaallijsten uitdraaien desgewenst in euro's of guldens.

Houd moeiteloos het overzicht over uw kassaldo
U voert al uw kasgegevens in zeer overzichtelijke vensters in. Hoeveel administraties u ook wilt bijhouden (bijvoorbeeld voor verschillende afdelingen), u houdt moeiteloos het overzicht over de gegevens doordat u meerdere kasboeken kunt aanmaken. Dankzij de automatische berekening ziet u het meteen op uw scherm als uw saldo negatief raakt. Dit wordt voor extra duidelijkheid in rood weergegeven. Daarnaast worden inkomsten en uitgaven ook gemarkeerd door elk een afzonderlijke kleur.

Makkelijk kasstukken tussenvoegen en wijzigen
Wilt u later nog kasstukken tussenvoegen, wijzigen of verwijderen? Ook dit is geen enkel probleem. Na elke wijziging hernummert het programma de kasstukken voor u. Verder kunt u kasstukken ook hernummeren op datum. Bovendien worden de lopende saldi in uw transactieoverzicht automatisch opnieuw berekend.

Meer informatie

Merk Nedsoft
Kleur n.v.t.