Prikklok 2

€ 455,34
BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
20210
Prikklok 2 20210
Werktijdenregistratie met kaartlezer
- In een oogopslag zien wie er aan- of afwezig is.
- Werkt met ieder pasje dat een magneetstrip bevat.
- Inclusief kaartlezer en 50 bedrijfspassen.

Nedsoft Prikklok 2 is een eenvoudig te gebruiken urenregistratiesysteem. Met dit programma kunt u nauwkeurig bijhouden wanneer uw werknemers arriveren, wanneer ze vertrekken en hoe lang ze aanwezig zijn geweest. Het programma maakt onderscheid tussen gewerkte uren, overuren, zaterdag- en zondaguren, ziekte-uren en een aantal vrij te bepalen verlofsoorten. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke kenmerken van vandaag de dag, zoals flexibele werktijden en wisselende roosters. Omdat Prikklok met uren per dag en per week werkt, is dit programma ook ideaal voor de registratie van ploegendiensten en parttimers.

Nedsoft Prikklok 2 biedt u een overzichtelijke interface om snel en accuraat de gewerkte uren in te voeren. Elke werknemer krijgt een persoonlijke pas met magneetstrip om in- en uit te klokken. Zelfs een eigen bankpas of andere pas met magneetstrip kan dienen als identificatie. Uw medewerkers kunnen in een overzichtelijk scherm zelf zien wat er wordt opgeslagen.

Nedsoft Prikklok 2 bespaart u enorm veel tijd bij het verzamelen en verwerken van de uren van uw werknemers. Doordat alle gegevens direct op één PC of op een netwerk worden verzameld, hoeft u nooit meer op zoek naar verloren klokkaarten of werkbriefjes. U kunt ook op elk gewenst moment met een druk op de knop de aanwezigheid van uw medewerkers controleren. U kunt met Prikklok de werktijden van een onbeperkt aantal werknemers bijhouden en in een handomdraai overzichtelijke urenlijsten afdrukken voor bijvoorbeeld de salarisadministratie.

Nieuw in Nedsoft Prikklok 2:
- Exportfunctie naar externe bestandsformaten (DBF, CSV, SDF, ASC).
- Meerdere afrondingen mogelijk, zowel bij in- als uitklokken.
- Nieuwe verbeterde rapportagemogelijkheden.
- Volledig compatible met Win 98, NT, ME, 2000, XP, Vista, Win 7.

Meer informatie

Merk Nedsoft
Kleur n.v.t.